HISTÒRIA DE L’ART A L’ESO

Els dies 19 i 20 de desembre, els departaments de Ciències Socials i de Visual i Plàstica van posar en pràctica un projecte que implicava la col·laboració directa dels alumnes de segon de batxillerat que cursen l’assignatura d’Història de l’art.
L’objectiu d’aquesta experiència va ser complementar els continguts de l’assignatura de Socials de 2n i 3r d’ESO amb els coneixements adquirits pels alumnes de batxillerat des de l’assignatura d’Història de l’art.
Els alumnes de segon d’ESO van ampliar els continguts de l’època medieval  amb obres de l’art bizantí, preromànic, islàmic i romànic: Santa Sofia de Constantinoble, la Mesquita de Còrdova, La Portalada de Santa Maria de Ripoll...
I els de tercer d’ESO van completar l’època moderna amb una exposició de les principals obres d’art del Renaixement i el Barroc: la Capella Sixtina, la Pietat, San Pietro in Montorio, l’escola d’Atenes, San Carlo alle Quattro Fontane, Apol·lo i Dafne, Las Meninas, El gronxador...
El resultat d’aquesta experiència va ser molt positiva i, a la vegada, efectiva i atractiva per la seva novetat i la implicació dels més grans de l’institut, que van contribuir a donar un toc diferent a l’assignatura.

Història de l'Art a l'ESO

Institut Guinovarda
C/ Pompeu Fabra, 17
08784 Piera
Tel. 93 776 07 01
iesguinovarda@xtec.cat

Disseny 
María Millán García
(maria98millan@gmail.com)
Ignacio Martos Gómez
(igmartosgo@gmail.com)

Visites

1.png2.png0.png1.png2.png8.png
1
Online

Go to top