PROJECTE “TRACTA’M DE TU”

Durant el primer trimestre, els alumnes de 3r i 4t de l’ESO de l’INS Guinovarda van participar en el projecte “Tracta’m de tu”.
Des de diverses dinàmiques de grup, organitzades per la dinamitzadora Maria Moreno, els nois i noies van reflexionar sobre l’envelliment i el tracte que calia tenir amb la gent gran. L’alumnat havia d’escriure en un paper que li suggeria la paraula “envelliment i posar-ho en comú amb la resta del grup.
Aquest any el projecte ha comptat amb la participació de la gent gran. La Paquita, l’Enric, el Joan, el Jordi... van apropar al jovent una visió totalment diferent del que significa fer-se grans. A partir de les seves explicacions i les seves experiències, van voler desmentir estereotips que relacionen la vellesa amb soledat, inactivitat i malalties i van remarcar que la tercera edat és una etapa en què les persones grans encara aprenen, es cuiden i fan vida social.
Aquest projecte finalitzarà amb la presentació d’un guió i un espot publicitari al concurs “Tracta’m de tu”, adreçat a alumnes de 3r i 4t d’ESO dels instituts pierencs.

Tracta'm de tu (2018)

Institut Guinovarda
C/ Pompeu Fabra, 17
08784 Piera
Tel. 93 776 07 01
iesguinovarda@xtec.cat

Disseny 
María Millán García
(maria98millan@gmail.com)
Ignacio Martos Gómez
(igmartosgo@gmail.com)

Visites

1.png2.png0.png1.png4.png0.png
3
Online

Go to top