CLOENDA DE "TERROR A LA XARXA"

Durant aquest curs, els alumnes de 2n d’ESO de l’INS Guinovarda han participat en el projecte Terror a la xarxa organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics de l'Anoia. Ho han fet, al llarg del segon trimestre, amb la lectura de Terror a la Xarxa I: el noi que vivia tancat en una habitació.
La lectura de la novel·la es va complementar amb un dossier d’activitats, una xerrada a la biblioteca, els booktrailers i la xerrada virtual amb els dos autors.
La cloenda del projecte Terror a la xarxa va ser el 17 de maig des de l’INS Guinovarda. Els escriptors Álvaro Colomer i Antonio Lozano es van connectar online amb els alumnes dels instituts Salvador Claramunt, Montbui, Badia i Margarit, Joan Mercader, Mare del Diví Pastor i Vallbona i van respondre a totes les preguntes que havien preparat sobre els propis autors, la novel·la...
Un projecte que ha tingut els alumnes engrescats amb el ventall d’activitats proposades i que ha fomentat el gust per la lectura amb una novel·la que els ha tingut “enganxats”, des del primer moment, per la seva temàtica tan actual i tan propera: les xarxes socials.

Terror a la xarxa, 2018 (acte de cloenda)

Institut Guinovarda
C/ Pompeu Fabra, 17
08784 Piera
Tel. 93 776 07 01
iesguinovarda@xtec.cat

Disseny 
María Millán García
(maria98millan@gmail.com)
Ignacio Martos Gómez
(igmartosgo@gmail.com)

Visites

1.png2.png0.png1.png3.png2.png
4
Online

Go to top