GUINODRAMA: NADA DE ESTO FUE UN ERROR

L’11 de maig la companyia de teatre Guinodrama de l’INS Guinovarda, formada per alumnes de 4 de l’ESO, va representar l’obra Nada de esto fue un error al Teatre Foment de Piera.
Una versió molt lliure de La comedia de los errores de William Shakespeare, basada en Los gemelos de Plauto.
Sota la direcció artística de Maria José Lizarte i de les auxiliars de direcció i coreografia, Maribel Mateo i Fina Moreno, van interpretar una obra “creada con el corazón, capaz de hacer entender que la gente se sienta viva”. I el resultat va ser l’escenificació d’una obra alegre i diferent, que transmetia vitalitat a dojo, humor agradable i, sobretot, llibertat per parlar de tot sense por i sense vergonya.
de les les intencions de les professores de teatre que volien que interpretessin, com cada any, un altre clàssic, una altra obra de Shakespeare.
El Teatre Foment es va omplir de familiars, d’amics dels artistes i dels alumnes de 3r i 4t de l’ESO de l’institut, que van gaudir i riure amb la comèdia que van posar en escena.
Des d’aquí un aplaudiment a tots aquells que ho han fet possible: a les professores de teatre, que volien que s’interpretés, com cada any, un altre clàssic!!!, i, a més a més, una altra vegada Shakespeare!!!; al Xavi Campos per donar llum i so a l’espectacle; a la Conxita Quirante i als alumnes de l’optativa Elements tècnics de teatre per la feina que no es veu, però que es nota i, finalment, al públic per haver “resistit” fins al final per ovacionar la companyia Gionodrama.

Guinodrama: Nada de esto fue un error (2018)

Institut Guinovarda
C/ Pompeu Fabra, 17
08784 Piera
Tel. 93 776 07 01
iesguinovarda@xtec.cat

Disseny 
María Millán García
(maria98millan@gmail.com)
Ignacio Martos Gómez
(igmartosgo@gmail.com)

Visites

1.png2.png0.png1.png3.png8.png
6
Online

Go to top