XII TROBADA ESPORTIVA DE L’INS GUINOVARDA

Sant Tornem-hi... i ja en van 12!!! Sí, una dotzena!!! Un curs més, l’INS Guinovarda va celebrar la Trobada esportiva convidant els centres d’educació secundària pierencs i els més propers.
El passat 4 de maig el pati del Guinovarda es va vestir d’esport per rebre la 12a edició d’aquesta Jornada que va reunir els centres E.A. Apiària i SI Salvador Claramunt de Piera; l’INS Masquefa, l’INS Montserrat Colomer de Sant Esteve  Sesrovires i el centre organitzador.
L’esdeveniment esportiu l’organitzà el Seminari d’Educació Física, que comptà amb la col·laboració de l’alumnat de 1r de Batxillerat que va controlar i arbitrar totes les competicions.
Els alumnes, que hi van participar, foren els de 4t d’ESO i ho van fer en les següents disciplines: bàsquet, voleibol, futbol, beisbol, shoot-ball, relleus, cros i dansa contemporània.
I no hem d’oblidar la participació dels alumnes de l’Aula Oberta, que van ser els responsables del muntatge de la jornada; el bar dels alumnes de 4t d’ESO i la música del Dj SMX que va ambientar les competicions, que van respirar, en tot moment, un clima de respecte i esportivitat.  
Des de l’INS Guinovarda, volem donar les gràcies als organitzadors, col·laboradors, alumnes i professors/es dels centres participants per fer-ho cada any possible i... d’aquí res... la número 13.

Jornada esportiva 2018

Institut Guinovarda
C/ Pompeu Fabra, 17
08784 Piera
Tel. 93 776 07 01
iesguinovarda@xtec.cat

Disseny 
María Millán García
(maria98millan@gmail.com)
Ignacio Martos Gómez
(igmartosgo@gmail.com)

Visites

1.png2.png0.png1.png2.png7.png
3
Online

Go to top