PAS A PAS FEM MUNICIPI

L’INS Guinovarda continua treballant en el projecte Lletra a lletra fem municipi que aquest curs s’emmarca en la temàtica Som autores i autors locals.
Durant el mes d’abril, un grup d’alumnes van tenir l’oportunitat de recórrer els carrers i llocs més emblemàtics de Piera, acompanyats de Piera TV, per complementar els treballs que estan realitzant sobre el municipi.
Van poder apropar-se al Portal d’en Romanyà, a la plaça de Joan Orpí, a la plaça del Peix, al Teatre Foment, a la Font del Canyar i al castell.
Van ser rebuts pel rector de la Parròquia de Santa Maria i l’alcalde de la vila, que els van obrir les portes de  l’Església i de l’Ajuntament de bat a bat. Davant de la càmera i amb el micròfon a la mà, van gaudir de l’experiència de posar-se en la pell d’un periodista i van poder entrevistar-los i conèixer alguna cosa més sobre la vila de Piera.
Al llarg del recorregut, van aprofitar per entrevistar-se entre els propis alumnes i així poder assajar de manera amena i entretinguda el que hauran d’exposar davant d’un públic que omplirà de gom a gom el Teatre Foment el proper 24 de maig.

Pas a pas fem municipi (Som autores i autors locals)

Institut Guinovarda
C/ Pompeu Fabra, 17
08784 Piera
Tel. 93 776 07 01
iesguinovarda@xtec.cat

Disseny 
María Millán García
(maria98millan@gmail.com)
Ignacio Martos Gómez
(igmartosgo@gmail.com)

Visites

1.png2.png0.png1.png2.png4.png
4
Online

Go to top