PARLEM DE L’ALCOHOL

Durant els mesos d’abril i maig, els alumnes de 1r d’ESO, Batxillerat, cicles formatius de SMX i TAPSD van participar en el taller Parlem de l’alcohol, organitzat per la Fundación Alcohol y Sociedad.
El taller es va adaptar als diferents nivells acadèmics i va apropar els adolescents a les diferents cares que pot tenir l’alcohol. Es va parlar sobre els motius pels quals el jovent no ha de beure alcohol, les conseqüències de l’abús de l’alcohol a curt i llarg termini, el perill de la conducció amb alcohol, els mites i la realitat sobre l’alcohol, etc.
El taller Parlem de l’alcohol forma part del programa pedagògic que la Fundació, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona, ha elaborat per informar joves, famílies i professorat sobre la prevenció del consum de l’alcohol.
Davant de l’alarmant consum d’alcohol del jovent, aquests tallers pretenen assolir els següents objectius: eliminar els hàbits inadequats a l’hora de consumir alcohol, reduir el nombre d’adolescents que beuen alcohol, endarrerir l’edat d’inici de consum i minimitzar la quantitat que consumeixen els nois i noies que ja en beuen.

Parlem de l'alcohol

Institut Guinovarda
C/ Pompeu Fabra, 17
08784 Piera
Tel. 93 776 07 01
iesguinovarda@xtec.cat

Disseny 
María Millán García
(maria98millan@gmail.com)
Ignacio Martos Gómez
(igmartosgo@gmail.com)

Visites

1.png2.png0.png1.png2.png4.png
4
Online

Go to top