BULLYING: L’ASSETJAMENT ESCOLAR

El passat 25 d’abril els alumnes de 1r i 2n del CFGM de TAPDS van participar en el taller bullying, organitzat per professionals especialitzats de la Creu Roja Joventut (CRJ).
Durant el taller, els i les participants van conèixer de més a prop aquesta conducta violenta tan actual: el concepte de bullying, els tipus que hi ha, les persones implicades (l’agressor/a, el/la víctima i els/les espectadors/es), com prevenir-lo, etc.
Va ser una activitat molt activa i participativa, on els i les alumnes es van convertir en agents actius en la mediació i resolució de conflictes.
La finalitat d’aquests tallers és la de facilitar informació, recursos, habilitats i destreses al jovent per a la sensibilització i prevenció d’una situació d’assetjament escolar i per saber enfrontar-s’hi de manera responsable.
Amb aquesta activitat, l’INS Guinovarda s’uneix a la campanya de Creu Roja Joventut d’aquest any: El ciberbullying no m’agrada i també celebra, amb antelació, el Dia Mundial de la Lluita contra l’Assetjament Escolar del dos de maig. 

Bullying: l'assetjament escolar

Institut Guinovarda
C/ Pompeu Fabra, 17
08784 Piera
Tel. 93 776 07 01
iesguinovarda@xtec.cat

Disseny 
María Millán García
(maria98millan@gmail.com)
Ignacio Martos Gómez
(igmartosgo@gmail.com)

Visites

1.png2.png0.png1.png3.png0.png
4
Online

Go to top