VI JOCS FLORALS I 1a EDICIÓ PREMIS TRACTA’M DE TU

Coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi, el Teatre Foment de Piera va acollir l’acte de lliurament dels VI Jocs Florals i Literaris Escolars i els I Premis Tracta’m de tu.
Hi van participar els alumnes de cicle superior d’Educació Primària i de l’ESO de les escoles i instituts del municipi.
Els premiats en les modalitats de poesia i prosa de l’INS Guinovarda van ser: Jean Pau Artigas Lanas (2n C, 1r premi poesia: Idees), Pablo Velasco Garcés (1r A, 2n premi prosa: La poció miraculosa) i Ainhoa Gómez Álvarez (1r C, 3r premi prosa: Tots som un). I els dos finalistes foren: Éric Moreno Becerril (1r D, prosa: La primavera) i Hugo Planell Moreno (2n C, prosa: El món).
Els guanyadors de la 1a edició dels Premis Tracta’m de tu van ser per als espots L’esdevenidor de 3C (Iker Carbonaro, Evelyn Hernández, Oriol López, Arnau Parra i Irene Romero) i No juguis amb els sentiments de 4t B (Ion Condrea, Carla Colom, Najat Jihari i Laia Nestares). I els finalistes foren Els vells són el nostre futur de 3r C (Judit Góngora, Irina Guerrero, Zoe Martos, Samuel Morante i Aroa Sanz) i El temps és or de 4t A (Adrià Contijoch, Adam el Kattabi, Oriol Escayol i Oriol Moreno).
Els objectius d’aquests premis són promoure la creativitat dels alumnes, l’ús de la llengua catalana, afavorir el bon tracte dels adolescents cap a la gent gran i donar a conèixer la tasca que es duu a terme als centres.
L’acte va comptar amb l’actuació del grup de gospel de l’Aula Municipal de Música.

VI Jocs Florals i 1a edició Premis Tracta'm de tu

Institut Guinovarda
C/ Pompeu Fabra, 17
08784 Piera
Tel. 93 776 07 01
iesguinovarda@xtec.cat

Disseny 
María Millán García
(maria98millan@gmail.com)
Ignacio Martos Gómez
(igmartosgo@gmail.com)

Visites

1.png2.png0.png1.png4.png1.png
3
Online

Go to top