UN SANT JORDI D’ANIVERSARIS

El passat 23 d’abril l’INS Guinovarda va celebrar, un any més, la Diada de Sant Jordi.

L’institut es va vestir de festa per rebre un sant Jordi ple d’aniversaris, roses i llibres, esmorzars i actuacions musicals, lliurament de premis i… moltíssimes ganes de gaudir de la diada.

Els alumnes i alumnes “emprenedors” de 4t d’ESO van “monopolitzar” un sector del pati amb el servei de bar, les parades de venda de roses (naturals, de feltre i de goma EVA), de llibres nous i de segona mà. Felicitats per la feina ben feta! Valeu el vostre pes en “Kirats”.
Durant la celebració de Sant Jordi, es van lliurar els premis literaris atorgats pels Departaments de Llengües i Llengües estrangeres.

Els guanyadors del Certamen literari van ser:

Categoria 1r cicle d’ESO

Poesia: Èric Estrach Aragón (1A) amb La rosa.

Prosa: Blanca Bautista Hidalgo (1B) amb Dragón.

Categoria 2n cicle d’ESO

Poesia: Evelyn Hernández Quintanilla (3C) amb Palabras...

Prosa: Manel Rovira Ortiz (3D) amb El gran momento.

Categoria Batxillerat i CFGM

Poesia: Beatriz Sacedo Segura (1r Batxillerat) amb Ambedo de noviembre.

Prosa: Tània Monleón Gramunt (2n Batxillerat) amb Records inflamables.

El concurs “Art amb writing” va ser guanyat per les alumnes Andrea Garcia Pérez (3r C) i Rebeca Jurado Robles (2n Batxillerat).

Al llarg del matí, tots vam poder gaudir amb les actuacions musicals dels alumnes de 1r d’ESO i de Batxillerat, de l’Abril Montmany, així com la recitació de poemes... i de les exposicions dels alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESO per commemorar l’any Pompeu Fabra, el 1r centenari de la primera anotació d’El quadern gris de Josep Pla i els dos-cents anys del naixement de Frankenstein de Mary Shelley.

Sant Jordi, San Jorge, San Xurxo, San Jurgi, Sant Chorche, Saint George, Saint Georges us felicita/feliciten per la diada tan lluïda que heu muntat i... santornem-hi d’aquí 365 dies amb més ganes de fer-la més grossa que enguany!!!

Sant Jordi 2018

Institut Guinovarda
C/ Pompeu Fabra, 17
08784 Piera
Tel. 93 776 07 01
iesguinovarda@xtec.cat

Disseny 
María Millán García
(maria98millan@gmail.com)
Ignacio Martos Gómez
(igmartosgo@gmail.com)

Visites

1.png2.png0.png1.png2.png4.png
4
Online

Go to top