INS Guinovarda
Entrada a l'institut
Gimnàs
Pati
Vestíbul
Pati
Taules de pícnic

Últimes notícies

BUTLLETINS DE NOTES DE L'ESO

Donada la situació que estem patint amb el programa de gestió de l’avaluació  Esfera, us comuniquem que el proper divendres 21 a les 12:30, si el funcionament de l’aplicatiu de gestió acadèmica no millora, es lliurarà un butlletí de notes informatiu. Això vol dir que només hi constarà informació sobre la superació de curs o bé, en cas contrari, de les matèries que ha de recuperar els dies 25 i 26 de juny.

Lamentem molt aquesta situació, però malgrat tots els esforços que hem fet, ha resultat del tot impossible treballar amb el programa Esfera i poder lliurar les notes finals de l’ ESO en format oficial, amb el grau d’assoliment el dia 21 de juny.

Som conscients, que aquest curs, amb el canvi de calendari i la supressió de les proves de setembre, l’alumnat amb matèries pendents no té massa temps per poder preparar la recuperació. Per tot això, ja vam lliurar les notes de la 3a avaluació  divendres 1
Intentarem poder donar butlletí de notes de les avaluacions finals, si l'Esfera ho permet,  però us confirmarem el dia i l'hora en un altre correu i a la pàgina web quan ho sapiguem segur.

BUTLLETINS DE NOTES DE 1r de BATXILLERAT

Donada la situació que estem patint amb el programa de gestió de l’avaluació  Esfera, us comuniquem que el proper divendres 21 a les 12:30, si el funcionament de l’aplicatiu de gestió acadèmica no millora, es lliurarà un butlletí de notes informatiu. Us recordem que les recuperacions de matèries pendents tindran lloc els dies 2 i 3 de setembre.

Lamentem molt aquesta situació, però malgrat tots els esforços que hem fet, ha resultat del tot impossible treballar amb el programa Esfera i poder lliurar el butlletí de notes finals en format oficial del dia 21 de juny. Intentarem poder donar-lo, si l'Esfera ho permet,  però us confirmarem el dia i l'hora en un altre correu i a la pàgina web quan ho sapiguem segur.

 

REUNIÓ D'INFORMACIÓ A LES FAMÍLIES DEL PROJECTE DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT

Dia: 12/06/2019
Hora: 17:30 h
Lloc: Biblioteca de l'Institut
Click aquí per a més informació

 

INSTRUCCIONS VIATGE A PRAGA

Recomanacions de l'agència pel viatge de fi de curs de 2n Batxillerat.

Cliqueu al link per descarregar.

 

INSTRUCCIONS VIATGE A MALLORCA

Recomanacions de l'agència pel viatge de fi de curs de 4rt d'ESO.

Cliqueu al link per descarregar.

 

VAGA DE  PROFESSORAT EL 16 DE MAIG DEL 2019

Pel dijous dia 16 de maig hi ha convocada una vaga de professorat.

VAGA DE PROFESSORAT:

El centre romandrà obert i s'atendrà els alumnes en funció del professorat que no faci vaga i dels serveis mínims establerts per la normativa.


EL TRANSPORT FUNCIONARÀ AMB NORMALITAT.
Cordialment,

Equip directiu INS Guinovarda

 


    


    

Institut Guinovarda
C/ Pompeu Fabra, 17
08784 Piera
Tel. 93 776 07 01
iesguinovarda@xtec.cat

Disseny 
María Millán García
(maria98millan@gmail.com)
Ignacio Martos Gómez
(igmartosgo@gmail.com)

Visites

1.png2.png0.png1.png2.png4.png
4
Online

Go to top